Meyer

MEYER,  Meyer Hosen is een van de leidende Europese specialisten op het gebied van herenbroeken, opgericht in 1960 in Waldbröl in het Bergische land. Deze pantalon fabrikant wint aan populariteit. Honderdduizenden broeken verlaten jaarlijks de eigen Europese fabriek, ook naar onze winkel. De populariteit vindt zijn oorzaak in de perfecte, veelal slanke pasvorm, de uitmuntende afwerking en de juiste prijs. Alle broeken zijn uitgerust met elasthane voor comfort en een verborgen safety pocket. Deels is de collectie gemaakt als travellers edition, waarbij er tot 6 centimeter extra rek in de band is voorzien. Zowat alle broeken zijn wasbaar.

Meyer broeken produceert uitsluitend in haar eigen Europese fabricage vestiging waarbij wordt gewerkt volgens internationale sociale en ecologische standaarden die door de grootste onafhankelijke certificeerder worden bevestigd.

Kwaliteit, tot in elk detail, dat is het kenmerk.

Hoogwaardige materialen, stijlvolle dessins, absolute zekerheid m.b.t. de pasvorm en functionele details maken elke Meyer broek tot iets bijzonders.

Ze maken enkel gebruik van hoogwaardige stofkwaliteiten uit Europa, bij voorkeur uit Duitsland, Italië en Portugal. De zachte touch en de aangename grip van elke Meyer broek bevestigt hun keuze voor de stof.

Alle jeans en katoenen broeken worden in de eigen speciale wasserij voorgewassen en krimpen zodoende bij het thuiswassen niet meer. Slechts absolute kwaliteit verlaat de onderneming, dankzij de toewijding van de medewerkers en de permanente controle van de Meyer experts.