Wie zijn wij?

Maison Legrand

De winkel van Maison Legrand herenkleding is geopend in de Noordstraat van Terneuzen in het voorjaar van 1989. Decennia achtereen hebben gezinsbedrijven  in deze straat een winkel gehad. In de loop van de jaren is ook het filiaalbedrijf en het grootwinkelbedrijf zich hier komen vestigen. Het winkelpand van Maison Legrand is ontstaan door nieuwbouw en door samenvoeging met een bestaand pand. Het gebouw op de hoek van de Havenstraat en de Noordstraat was de voormalige slijterij en woning van Corrie Wieland en Guust de Pauw. Het pand daarop aansluitend in de Noordstraat is nieuw gebouwd (1988) op de plaats waar eerst de oude snoep en chocoladewinkel van de gezusters Lijbaert stond. Beide panden vormen nu een geheel.

Professioneel advies

Onze kracht is de aandacht, de kwaliteit en het persoonlijke professioneel advies. Wij hebben oog en oor voor de wensen van de klant, die staat bij ons  centraal.

Verschillende stijlen zijn vertegenwoordigd in onze winkel. Voor een klassieke wol-terlenka broek bent U bij ons aan het juiste adres, maar ook een moderne jeans of gekleurde katoenen broek hebben we.

Er is een groot aanbod in verschillende soorten hemden, van dress-hemd tot casual  met een Kent boord of button-down. Ook in een smoking-hemd kunnen wij voorzien. Pull-overs, jassen, pakken, colberts en blazers maken de winkel compleet.

Verder een ruime keuze aan accesoires zoals bretellen, stopdassen, riemen, zakdoeken, manchetknopen, strikjes, pochets en mouwophouders.

Door het jaar heen bezoek wij verschillende  beurzen. Daar orienteren wij ons op de nieuwe mode. Zorgvuldig vullen wij dan onze zaak met de mooiste items.

Maten en vermaken van kleding

De aangekochte kleding kan op maat gemaakt worden zodat alles perfect past. De winkel is ruim opgezet zodat ook klanten met een scoot-mobiel door de winkel kunnen rijden.

Grote maten hebben voor ons geen geheimen. De maten van de broeken lopen tot 32, die van de hemden tot maat 48. Grotere maten zijn beschikbaar via het voorraadsysteem van de leveranciers.

Service

Door middel van ons Lookbook bieden wij u de service om een gedeelte van onze collectie thuis te bekijken en eventueel te bestellen of reserveren middels het aanvraag-formulier. Wij reserveren dan het product van uw keuze, waarna u het op een moment van uw keuze kunt komen passen in de winkel. Om de 3 maanden brengen wij een Nieuwsbrief uit. Geïnteresseerden kunnen hun e-mail adres achterlaten en worden opgenomen in het elektronisch bestand. U ontvangt de nieuwsbrief dan automatisch thuis. Ook op Facebook zijn we actief, met weetjes uit de winkel en, van tijd tot tijd, een leuke actie.